PUT SMRTI: Za šest godina desetoro mladih poginulo na mestu na kom je stradalo četvoro drugova u Pazaru (FOTO)

Nakon što je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 22 sata u naselju Lukare na magistrali Novi Pazar-Ribariće, gde su život izgubili Amel Ibrahimović (21), Mithat Hamidović (23), Senad Đerlek (22) i Amar Ujkanović (21), tuga ne prestaje, a nažalost ovo nije jedina tragedija na ovoj crnoj deonici.

Ovo nije jedina tragedija koja je odnela mlade živote na ovom potezu. Za poslednjih šest godina na par kilomtara razdaljine kroz naselje poginula su – desetorica mladića. Najstariji je imao 24, najmlađi 17 godina.

POGINULI PRIJATELJI U JULU PROŠLE GODINE

U stravičnom udesu pre godinu i po, 11. jula 2020. godine, blizu mesta na kome su u nedelju uveče dogodila nesreća, poginula su tada trojica mladića – Demir Smajović (22), Almir Sulejmanović (24) i Džemil Nuradinović (23). Još trojica mladića tada su teško povređeni.

Tada se “Audi A6” kojim je upravaljao sada pokojni Smajović i u kome su bila još trojica mladića u Lukarima sudario sa “opel astrom” u kojoj su bili stradali Sulejmanović u Nuradinović i još jedan mladić.

Sredinom septembra 2015. takođe par kilomtara dalje, na Kruševačkom mostu strali su Elmedin Tutić (17), Faris Šemsović (20) i Mervan Džanković (21) kada je automobil u kome su bili probio ogradu mosta i sa 30 metara visine pao na zemlju.

Source Kurir
Comments
Loading...

Kliknite na sliku ispod a zatim se vratite na tekst